Tuinstoelen

Kies voor het gemak van de tuinstoelen van Stoelen-kopen.nl. Onze tuinstoelen worden tot aan de deur geleverd. Geniet van uw tuin en het prachtige weer in een stoel van Stoelen-kopen.nl. Geniet van comfortabel zitten in uw tuin met het comfort van de stoelen van Stoelen-kopen.nl.

Koop uw tuinstoelen

Uw tuinstoelen eenvoudig kopen doet u bij Stoelen-kopen.nl. Voor gebruik in de tuin adviseren wij houten of kunststof stoelen. De laatstgenoemde vergen het minste onderhoud en u kunt hier dan dus ook optimaal van genieten. Voor extra comfort, kunt u ervoor kiezen losse kussens bij de tuinstoel te laten leveren, die u wanneer u ze niet gebruikt en/of bij slecht weer in een opslag opbergt. 

Soorten tuinstoelen

Bij het kiezen van uw tuinstoelen is het verstandig na te gaan waar u uw tuinstoelen wilt plaatsen. Staan de tuinstoelen bijvoorbeeld onder een afdak of midden in de tuin? Wilt u ze gemakkeljik kunnen verplaatsen of staan ze altijd rondom een tafel? 

Materialen

Wanneer u uw tuinstoelen wilt kunnen verplaatsen, is het handig dat u een lichtgewicht tuinstoel kiest. Dan is een keuze voor een kunststoffen tuinstoel verstandig. Metalen tuinstoelen zijn goed bestand tegen regen en wind, maar erg zwaar om vaak te verplaatsen.
Als uw tuinstoelen onder een afdak staan, zal er minder invloed van wind en regen zijn op de slijtage van de tuinstoelen. Dan is het onderhoud van de tuinstoelen automatisch ook makkelijker, en zal een keuze voor hout of rotan sneller gemaakt zijn. Deze keuze is minder verstandig wanneer de tuinstoelen onbeschut tegen regen en wind komen te staan. Op stoelen-kopen.nl kunt u tuinstoelen vinden van de volgende materialen:

  • houten tuinstoelen
  • kunsstoffen tuinstoelen
  • rotan tuinstoelen
  • metalen tuinstoelen (aluminium)

Stijlen

De materiaalkeuze bepaalt, nog meer dan bij andere soorten stoelen, de stijl van de tuinstoelen. Kiest u voor houten tuinstoelen, dan zal uw tuin automatisch een meer natuurlijke en landeljike uitstraling krijgen. Ook worden vaak houten tuintafels gecombineerd met kunststoffen kuiptuinstoelen. Metalen tuinstoelen hebben juist een stoerdere uitstraling.

Uiteraard zijn er, in combinatie met uw eventuele keuze voor een tuintafel, ook weer vele mogelijke combinaties mogelijk voor de materialen en stijlen van tuinstoelen.

Designs in tuinstoelen

Zoals bij de eetkamerstoelen, zijn er allerlei designs voor tuinstoelen. Zo is er op stoelen-kopen.nl aanbod in kuiptuinstoelen, tuinstoelen met een hoge of lage leuning, met of zonder armleuingen, industrieële tuinstoelen met buisframes of simpele verstelbare kunststoffen tuinstoelen.

Extra opties

Voor comfort is het in veel gevallen fijn tuinstoelkussens aan te schaffen bij uw metalen of kunststoffen tuinstoelen. Deze kussen zitten los van de tuinstoel, waardoor u deze er gemakkelijk op plaatst wanneer u buiten zit en daarna weer gemakkelijk opbergt door opvouwmogelijkheden. De bovenstaande tips, gecombineerd met de kwaliteit van de tuinstoelen op stoelen-kopen.nl, zullen ervoor zorgen dat uw tuinstoelen lang meegaan en u er lang plezier van zult beleven!